درمان آرتروز با فیزیوتراپی
فیزیوتراپی (PT) نوعی حرفه مراقبت های بهداشتی است که با استفاده از تکنیک های مختلف مانند درمان دستی، آب درمانی و الکتروتراپی همراه با مشاوره و مشاوره بیمار، بر ایجاد تحرک و عملکرد قسمت های آسیب دیده بدن تمرکز دارد.
آرتریت بیماری است که مفاصل اتصال دهنده استخوان ها را تحت تاثیر قرار می دهد. این می تواند به دو شکل حاد و مزمن ظاهر شود و با التهاب مفاصل همراه است. بیماران مبتلا به آرتریت در حین حرکت درد، سفتی و ناراحتی را تجربه می کنند. آرتریت دو شکل عمده دارد: استئوآرتریت که زمانی رخ می دهد که غضروف های بین مفاصل آسیب ببینند. و آرتریت روماتوئید، یک بیماری خود ایمنی که زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن مفاصل خود را تحت تاثیر قرار دهد.
هدف اصلی فیزیوتراپی در درمان آرتروز شامل بهبود تحرک و برقراری مجدد عملکرد مفاصل آسیب دیده است. فیزیوتراپیست ها متخصصان دارای تجربه هستند که با استفاده از روش های درمانی مختلف مفاصل آسیب دیده را تقویت می کنند.
آرتروز عمدتاً مفاصل زانو، لگن، ستون فقرات و انگشتان دست را درگیر می کند. PT در بیماران مبتلا به آرتروز توصیه می شود زیرا با بهبود عملکرد فیزیکی و کاهش درد برای بیماران مفید است.
روش های مختلفی که توسط فیزیوتراپیست ها برای درمان آرتروز استفاده می شود عبارتند از:
فیزیوتراپی به عنوان یک رویکرد درمانی در آرتروز زانو شامل موارد زیر است:
فیزیوتراپیست ها معمولا قبل از شروع درمان یک آزمایش ارزیابی فیزیکی انجام می دهند. ارزیابی عمدتاً شامل ارزیابی راه رفتن، فعالیتهای روزمره زندگی، دامنه حرکت مفصل، تست قدرت عضلانی، وضعیت بدن و عملکرد تنفسی است.
فیزیوتراپی بر توانایی بدن برای درگیر شدن در حرکت متمرکز است. حرکت می تواند هر چیزی باشد، از نشستن و برخاستن از صندلی گرفته تا بالا رفتن از پله ها، پیاده روی در محله شما، انجام یک ورزش یا انجام فعالیت های تفریحی.
اهداف درمان آرتروز با فیزیوتراپی
کلمات مرتبط :
درمان آرتروز با فیزیوتراپی – فیزیوتراپی برای آرتروز – درمان زانودرد با فیزیوتراپی – فیزیوتراپی در پیروزی – فیزیوتراپی در یوسف آباد