درمان بی اختیاری ادراری
امروزه روش های بیشتری برای مدیریت بی اختیاری ادرار نسبت به قبل وجود دارد. انتخاب درمان بستگی به نوع مشکل کنترل مثانه شما، میزان جدی بودن آن و بهترین روش متناسب با سبک زندگی شما دارد. به عنوان یک قاعده کلی، ابتدا باید ساده ترین و ایمن ترین درمان ها را امتحان کرد.
ترکیبی از درمان ها ممکن است به شما در کنترل بهتر مثانه کمک کند. پزشک ممکن است به شما توصیه کند که موارد زیر را امتحان کنید:
تمرینات عضلات کف لگن (همچنین به عنوان تمرینات کگل شناخته می شود) که توسط فیزیوتراپیست به افراد دچار بی اختیاری توصیه می شود، ماهیچه هایی که از مثانه حمایت می کنند را تقویت می کند. این تمرینات می تواند به شما کمک کند ادرار را در مثانه نگه دارید و از نشت آن جلوگیری کنید.
سرکوب فوریت به کنترل میل شدید برای ادرار کردن کمک می کند تا بتوانید به موقع به توالت بروید. به عنوان مثال، می توانید سعی کنید حواس خود را پرت کنید تا ذهن خود را از نیاز به ادرار کردن، کشیدن نفس های آرام بخش طولانی مدت، ثابت نگه داشتن و فشردن عضلات کف لگن جلوگیری کنید.
دفع ادرار به موقع برای کمک به کنترل مثانه از طریق برنامه ریزی زمان برای دفع ادرار استفاده می شود. به عنوان مثال، می توانید برنامه ای برای دفع ادرار هر ساعت تنظیم کنید. با گذشت زمان، می توانید به آرامی زمان بین استراحت توالت را افزایش دهید.
بیوفیدبک تراپی یکی از روش های موثر در کنترل بی اختیاری ادرار است که توسط متخصصان فیزیوتراپی مورد استفاده قرار می گیرد. بیوفیدبک از حسگرهایی استفاده می کند تا شما را از سیگنال های بدن خود آگاه کند. این ممکن است به شما کمک کند تا کنترل ماهیچه های مثانه و مجرای ادرار را دوباره به دست آورید.
تحریک الکتریکی عصب نیز از دیگر راهکارهای فیزیوتراپی در کمک به درمان بی اختیاری ادراری است، در این روش فیزیوتراپیست جریان های الکتریکی خفیفی را به اعصاب اطراف مثانه می فرستد که به کنترل ادرار و رفلکس های مثانه کمک می کند.
اگر به دلیل تغییر موقعیت مثانه یا انسداد به دلیل بزرگی پروستات باشد، گاهی اوقات جراحی میتواند بیاختیاری ادرار را بهبود یا درمان کند.
کلمات مرتبط :