فیزیوتراپی در بارداری

فیزیوتراپی در شکستگی ها
فیزیوتراپی در شکستگی ها
فوریه 20, 2023
فیزیوتراپی در اختلالات جنسی
فیزیوتراپی در اختلالات جنسی
مارس 7, 2023
فیزیوتراپی در بارداری

فیزیوتراپی در بارداری

فیزیوتراپی در بارداری

فیزیوتراپی می تواند بخشی اساسی از مراقبت های قبل از تولد برای زنان باردار باشد. فیزیوتراپی می تواند به زنان در مدیریت تغییرات مختلف جسمی و چالش هایی که در دوران بارداری رخ می دهد کمک کند.

فیزیوتراپی می تواند نقش مهمی در کمک به زنان در مدیریت چالش های جسمی بارداری و همچنین ترویج بارداری سالم و بهبودی پس از زایمان داشته باشد.

قبل از شروع هر برنامه ورزشی در دوران بارداری ، مشورت با یک فیزیوتراپیست واجد شرایط ضروری است. یک فیزیوتراپیست می تواند نیازهای فردی شما را ارزیابی کند و یک برنامه تمرینی ایمن و مؤثر متناسب با نیازهای خاص شما ایجاد کند.

فواید فیزیوتراپی در بارداری

تقویت عضلات کف لگن: عضلات کف لگن از مثانه ، رحم و روده پشتیبانی می کنند. در دوران بارداری ، این عضلات می توانند کشیده و تضعیف شوند و منجر به بی اختیاری ادرار ، درد لگن و اختلال عملکرد جنسی شوند. فیزیوتراپی کف لگن می تواند به زنان در یادگیری تمرینات برای تقویت این عضلات و جلوگیری یا کاهش این مشکلات کمک کند.

تسکین کمردرد: کمردرد در دوران بارداری به دلیل وزن اضافی و تغییر در وضعیت وضعیت در دوران بارداری شایع است. فیزیوتراپی می تواند به زنان در یادگیری تمرینات برای تقویت عضلات پشت و بهبود وضعیت ، کاهش درد کمر کمک کند.

آماده سازی برای زایمان: فیزیوتراپی می تواند به زنان باردار کمک کند تا با آموزش تکنیک های تنفسی و تمرینات آرامش ، برای زایمان آماده شوند.

آموزش و مشاوره: فیزیوتراپیست ها می توانند آموزش و مشاوره در مورد ورزش ایمن در دوران بارداری ، وضعیت مناسب و راه های جلوگیری از آسیب را ارائه دهند.

توانبخشی پس از زایمان: فیزیوتراپی با ارائه تمریناتی برای تقویت عضلات کف لگن و عضلات شکم می تواند به زنان در بهبود زایمان کمک کند.

آماده سازی برای شیردهی: فیزیوتراپی می تواند با آموزش تمرینات برای تقویت عضلات پشتی و بهبود وضعیت ، به زنان کمک کند تا برای شیردهی آماده شوند و این امر می تواند درد شانه و گردن مرتبط با شیردهی را کاهش دهد.

سایر مزایای فیزیوتراپی در بارداری

تورم و مدیریت ورم: در دوران بارداری ، برخی از خانمها به دلیل احتباس مایعات ، تورم در پاها و پاها را تجربه می کنند. فیزیوتراپی می تواند از طریق تکنیک های مختلف مانند ماساژ و تمریناتی که باعث ایجاد گردش خون می شود ، به کاهش این تورم کمک کند.

مدیریت سندرم تونل کارپ: برخی از خانمها ممکن است به دلیل احتباس مایعات و تغییرات هورمونی ، سندرم تونل کارپال را در دوران بارداری ایجاد کنند. فیزیوتراپی می تواند به مدیریت این شرایط از طریق تمرینات ، اسپلینت و سایر روشهای درمانی کمک کند.

مدیریت سیاتیک: سیاتیک شرایطی است که عصب سیاتیک فشرده یا تحریک می شود و باعث درد در قسمت تحتانی کمر و پاها می شود. بارداری به دلیل وزن کودک و تغییر در وضعیت وضعیت می تواند خطر ابتلا به سیاتیک را افزایش دهد. فیزیوتراپی می تواند از طریق تمرینات ، درمان دستی و سایر تکنیک ها به مدیریت سیاتیک کمک کند.

مدیریت دیاستاز Recti: دیاستاز Recti جداسازی عضلات شکمی است که می تواند در دوران بارداری رخ دهد. فیزیوتراپی می تواند از طریق تمریناتی که عضلات شکمی را تقویت می کند و بهبودی را تقویت می کند ، به مدیریت این بیماری کمک کند.

وضعیت بهتر: بارداری می تواند باعث ایجاد تغییر در وضعیت شود که می تواند منجر به درد و ناراحتی شود. فیزیوتراپی می تواند از طریق تمرینات و سایر تکنیک ها به بهبود وضعیت وضعیت کمک کند و خطر درد و آسیب را کاهش دهد.

بهبود تحرک : فیزیوتراپی می تواند به بهبود تحرک و انعطاف پذیری کمک کند ، که می تواند در مراحل بعدی بارداری هنگام محدودیت تحرک مفید باشد.

 

 

مقالات مرتبط :

ضعف عضلات کف لگن

کلینیک فیزیوتراپی در شرق تهران

فیزیوتراپی در یوسف آباد