فیزیوتراپی برای بیمار سکته مغزی

بیوفیدبک
بیوفیدبک چیست؟
سپتامبر 3, 2021
فیزیوتراپی در یوسف آباد
فیزیوتراپی در یوسف آباد
سپتامبر 15, 2021
فیزیوتراپی برای بیمار سکته مغزی

فیزیوتراپی برای بیمار سکته مغزی

فیزیوتراپی برای بیمار سکته مغزی

فیزیوتراپیست ها بخشی از تیم بازیابی سکته مغزی هستند. فیزیوتراپی خیلی زود پس از سکته مغزی شروع می شود، اغلب زمانی که هنوز در بیمارستان هستید. هدف اصلی فیزیوتراپیست شما کمک به بازگشت به فعالیت های خود در خانه، محل کار و جامعه است.

ارزیابی برای هدایت درمان سکته مغزی بسیار مهم است. فیزیوتراپیست شما یک ارزیابی کامل انجام خواهد داد که شامل موارد زیر است:

  • گرفتن سابقه سلامت
  • در مورد علائم خود با جزئیات صحبت کنید.
  • شناسایی عوامل خطر مرتبط با شرایط
  • بررسی آزمایشات آزمایشگاهی و اشعه ایکس یا تصاویر دیگر.
  • مشاهده توانایی شما در حرکت، ایستادن، راه رفتن و انجام سایر حرکات.
  • انجام یک ارزیابی فیزیکی عملی

پس از انجام معاینه و ارزیابی وضعیت شما، فیزیوتراپیست شما یک برنامه درمانی خاص برای نیازها، چالش ها و اهداف شما ایجاد می کند. آنها با شما همکاری خواهند کرد تا به شما در دستیابی به بهترین کیفیت زندگی کمک کنند.

برنامه درمانی شما بر روی موارد زیر تمرکز دارد:

  • بهبود توانایی شما برای حرکت.
  • پرداختن به هر دردی که ممکن است داشته باشید.
  • ارائه راهنمایی در مورد راه های پیشگیری از مشکلاتی که ممکن است پس از سکته مغزی رخ دهد.

فیزیوتراپی برای بیمار سکته مغزی

یکی از اولین چیزهایی که فیزیوتراپیست شما به شما آموزش می دهد این است که چگونه با خیال راحت از تخت خود به روی صندلی حرکت کنید و در حالی که در رختخواب هستید تمرینات ورزشی انجام دهید. با تحرک بیشتر، فیزیوتراپ تمرینات تقویتی و فعالیت های عملکردی را به شما آموزش می دهد.

بعداً، فیزیوتراپیست شما:

  • به شما کمک می کند تعادل و توانایی راه رفتن خود را بهبود ببخشید.
  • در صورت نیاز یک بریس یا ویلچر برای شما قرار دهید.
  • به خانواده و مراقبین خود آموزش بدهید.
  • به شما یاد می دهد که چگونه از وسایلی استفاده کنید که می توانند به شما کمک کنند در زمانی که سکته بر توانایی شما در حرکت، راه رفتن یا حفظ تعادل شما تأثیر گذاشته است، متحرک بمانید. اینها می توانند شامل ارتز، پروتز، عصا، واکر، ویلچر و شاید حتی رباتیک باشند.

فیزیوتراپیست به شما کمک می کند تا مهارت های عملکردی را دوباره به دست آورید تا به شما امکان می دهد در فعالیت های خاص زندگی خود شرکت کنید.

راهکارهای فیزیوتراپی برای بیمار سکته مغزی

آموزش قدرت. تمرینات قدرتی می تواند شامل تمرینات قدرتی سنتی با استفاده از وزنه یا رویکرد تمرین قدرتی عملکردی باشد. تمرینات قدرتی عملکردی شامل تمرین کارهای بلادرنگ است. به عنوان مثال، چندین بار بلند شدن از روی صندلی می تواند برای تقویت عضلات پا استفاده شود. برای تقویت عضلات بازو می توان از چندین بار رسیدن به سمت اجسام استفاده کرد.

تمرین پیاده روی و تعادل. فیزیوتراپیست ها از روش های تمرینی مختلفی برای کمک به بهبود تعادل و راه رفتن استفاده می کنند. آموزش تعادل شامل تمرین فعالیت هایی است که تعادل را به چالش می کشد. آموزش راه رفتن شامل فعالیت هایی است که به فرد کمک می کند راه رفتن را دوباره بیاموزد و الگوهای راه رفتن را بهبود بخشد. اینها ممکن است شامل تحمل وزن روی پای آسیب دیده، راه رفتن روی تردمیل، قدم گذاشتن روی پله و راه رفتن روی سطوح مختلف باشد.

حرکت درمانی ناشی از محدودیت فیزیوتراپیست ها از روشهای مختلفی برای تقویت بازوی فردی که تحت تاثیر سکته مغزی قرار گرفته است استفاده می کنند.

تحریک الکتریکی عملکردی این درمان از پالس های الکتریکی کوچک برای فعال کردن اعصاب و حرکت عضلات ضعیف استفاده می کند. این می تواند به بهبود حرکت و افزایش کنترل در اندام های آسیب دیده از سکته کمک کند.

تصویرسازی حرکتی و تمرین ذهنی. این تکنیک از ابزارهایی برای کمک به تقویت بازوها، دست ها، پاها و پاها استفاده می کند. با کار کردن با فیزیوتراپیست خود، یک حرکت را بدون انجام عملی “تمرین” خواهید کرد. این تمرین بخشی از مغز شما را تحریک می کند که حرکت مورد نظر را کنترل می کند.

 

کلمات مرتبط :

فیزیوتراپی برای بیمار سکته مغزی – فیزیوتراپی سکته مغزی – فیزیوتراپی در پیروزی – فیزیوتراپی در یوسف آباد