فواید فیزیوتراپی
اگرچه فیزیوتراپی معمولاً برای درمان ورزشکاران و کسانی که در اثر تصادف آسیب دیده اند استفاده می شود، اما در واقع می تواند برخی از شایع ترین دردها و آسیب ها را تسکین دهد. ثابت شده است که فیزیوتراپی شکل موثری برای درمان درد عضلانی، آسیب های مفصلی، آرتریت، مشکلات حرکتی و حتی مشکلات تنفسی مانند فیبروز کیستیک است.
بسیاری از افراد با افزایش سن دچار درد در مفاصل و ماهیچه ها شده و مفاصل آن ها فرسوده و مستعد بروز مشکلاتی همچون آرتروز می شوند ، این شرایط می تواند سبب بروز اختلال در عملکرد حرکتی و حتی ناتوانی در انجام فعالیت های روزمره شود و مشکلات زیادی را برای فرد مبتلا ایجاد کنند. متخصص فیزیوتراپی با ارائه راهکارهای موثر می تواند به تسکین درد و بهبود مشکلات ایجاد شده برای بیماران کمک کند. به عنوان مثال، کمردرد یکی از شایع ترین آسیب هایی است که افراد در مقطعی از زندگی خود از آن رنج می برند و حدود ۸۰ درصد از افراد آن را تجربه خواهند کرد.فیزیوتراپیست ها حرکات کششی و تمریناتی را توصیه میکنند که قسمت های مشکل دار بدن را هدف قرار میدهند و تسکین میدهند، و همچنین تکنیک های درمانی ارائه می دهند که می تواند به تسکین درد و به حداقل رساندن خطر آسیب بیشتر کمک کند.
با گذشت زمان، حرکات و مفاصل میتوانند انعطاف پذیری خود را از دست بدهند و حرکات اصلی، مانند خم شدن روی زانو یا خم شدن برای برداشتن چیزی، میتواند سخت و دشوار باشد. کسانی که سبک زندگی کم تحرکی دارند یا بیشتر وقت خود را پشت میز یا فرمان می گذرانند، احتمالاً دچار مشکلات حرکتی و انعطاف پذیری می شوند، اما به همین راحتی در افراد سالمی که تمرینات ورزشی تکراری دارند، بروز می کند. جلسات فیزیوتراپی در پیروزی می تواند به بهبود انعطاف پذیری و شناسایی مفاصل مشکل دار و نقاط درد کمک کند. برای برخی از افراد، یک روال حرکات کششی و ورزش که توسط متخصص فیزیوتراپی تنظیم شده است، می تواند به بهبود سبک زندگی آنها کمک کند و مشکلات مربوط به راه رفتن، وضعیت بدنی و روتین را بهبود بخشد. درمان دستی و تکنیک های ماساژ، میتواند بسیار کمک کند، زیرا درد را کاهش میدهد و جریان خون را در مفاصل و عضلات آسیب دیده یا ضعیف شده را افزایش میدهد.
به بسیاری از افرادی که در حال نقاهت پس از آسیب و جراحی هستند، فیزیوتراپی به عنوان راهی برای مدیریت درد و کمک به سرعت بخشیدن به توانبخشی آنها پیشنهاد می شود. اگرچه بدن میتواند به خودی خود با سرعت خاص خود بهبود یابد، فیزیوتراپیست ها میتوانند قسمت هایی از بدن را هدف قرار دهند که معمولاً ترمیم آن ها بیشتر طول میکشد و ممکن است آسیب طولانی مدت داشته باشند. استخوان ها ممکن است بهبود یابند، اما عضلات آسیب دیده توسط بافت اسکار می توانند باعث درد و کاهش دامنه حرکتی بیماران شوند. فیزیوتراپی به تسکین درد و درد و همچنین تقویت قدرت در بیماران آسیب دیده کمک می کند.
کلمات مرتبط :
فواید فیزیوتراپی – فیزیوتراپی در یوسف آباد – فیزیوتراپی در پیروزی